Γκάμα και Δεληζήσης… πέταξαν το γάντι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με το φινάλε του αγώνα στα Γιάνενα, η κουβέντα για την επόμενη μέρα άνοιξε ακόμα περισσότερο και με τις ανανεώσεις να βρίσκονται για την ώρα σε πρώτο πλάνο.

Το CAS δεν επιτρέπει κάτι παραπάνω σε αυτή τη φάση. Ακόμα όμως και οι σκέψεις της ομάδας για τις ανανεώσεις επηρεάζονται από την υπόθεση Ντουρμισάι.

Tα συμβόλαια που λήγουν είναι πολλά αλλά δεν θα απασχολήσουν όλα τη διοίκηση, παρά μόνο μερικά και υπό προϋποθέσεις.

Δύο από αυτά πιθανότατα θα είναι αυτά των Μπρούνο Γκάμα και Γιώργου Δεληζήση, οι οποίοι μάλιστα… πέταξαν το γάντι στη διοίκηση με τις χθεσινές τους δηλώσεις μετά το ματς στα Γιάννενα.

Αμφότεροι εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Κάτι στο οποίο ο ΑΡΗΣ δεν μοιάζει αρνητικός σε αυτή τη φάση, αφού αμφότεροι αποτελούν ιδιαίτερες περιπτώσεις για το κλαμπ ενώ με τον “Δέλη” έχει εκφραστεί ήδη ανεπίσημα η πρόθεση της ομάδας να τον κρατήσει. Πρέπει όμως να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Οικονομικές και όχι μόνο.

Από σήμερα στον ΑΡΗ θα ασχοληθούν πιο επισταμένα με την επόμενη μέρα και δεν αποκλείεται οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν νεότερα, ακόμα και με τις… χειροπέδες του CAS που παραμένουν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X