Γκέλα για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, 2-2 με τον Παναιτωλικό που έκανε ανατροπή (vids)

από AllAboutARIS

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε στο Αγρίνιο, η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε με 0-2, δεν κατάφερε τελικά να πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς ο Παναιτωλικός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και να πάρει έναν πολύ σημαντικό, γι’ αυτόν βαθμό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους ”κιτρινόμαυρους”, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα ο Λιβάι Γκαρσία το σκορ. Στο 15′ ο Ελίασον με ένα σουτ από δεξιά έδωσε ”αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του.











Στο 35ο λεπτό ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι, ο Μλάντεν πρόλαβε τον Μουκουντί και τσίμπησε την μπάλα, ο Γάλλος στόπερ βρήκε χαμηλά το πόδι του 32χρονου Ρουμάνου και ο Μανούχος καταλόγισε πέναλτι . Ο Ζοάο Πέδρο ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και με εκτέλεση… αλά πανένκα μείωσε σε 2-1.











Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός ανέβασε τις γραμμές του, προσπάθησε να βρει ευάλωτη την άμυνα της ΑΕΚ, οι φιλοξενούμενοι με την σειρά τους εκμεταλλεύτηκαν το συγκεκριμένο γεγονός και έφυγαν αρκετές φορές στην κόντρα επίθεση. Ωστόσο ο Παναιτωλικός στο 65′ ισοφάρισε με τον Μπαλντασάρα, με δυνατό σουτ έκανε το 2-2.






Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Χουάνπι (64′ Καρέλης), Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης (81′ Μπελεβώνης), Τορεχόν, Φρεντερίκο Ντουάρτε, Πέδρο (90′ Τσιγγάρας)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμάντι (86′ Φαν Βέερτ), Μουκουντί (86′ Μήτογλου), Βίντα, Σιντιμπέ (68′ Ρότα), Σιμάνσκι (68′ Γιόνσον), Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Ζίνι (68′ Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία

Προτεινόμενα Άρθρα