“Γκέλα” για την Βραζιλία – Νίκη με χατ-τρικ Ζινιάκ η Γαλλία

από AllAboutARIS

Στην πρώτη της νίκη στο ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου Ανδρών έφτασε την Κυριακή (25/7) η Ισπανία, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Group C επικράτησε 1-0 της Αυστραλίας.

Το «χρυσό» γκολ για τη «Φούριας Ρόχας» πέτυχε στο 81′ ο Ογιαρθάμπαλ, ύστερα από ασίστ του Ασένσιο. Με την ομάδα του Λουίς ντι λα Φουέντε να ανεβαίνει στους τέσσερις βαθμούς και στην κορυφή του ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Αργεντινή κέρδισε με το ίδιο σκορ την Αίγυπτο.

Βέβαια, η πιο εντυπωσιακή αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής ήταν εκείνη μεταξύ της Γαλλίας και της Νοτίου Αφρικής για το Group A, όπου οι «τρικολόρ» έφτασαν στο «τρίποντο» επικρατώντας 4-3. Με τον Ζινιάκ, μάλιστα, να πετυχαίνει χατ-τρικ (57′78′ και 86′) απαντώντας στα τέρματα των Κοντισάνγκ (53′), Μακγκόπα (72′) και Μοκοένα (81′), για να έρθει στο 90’+2′ ο Σαβανιέ να κλειδώσει τη νίκη για τους τυπικά γηπεδούχους. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στον όμιλο για τη Γαλλία, η οποία είναι στους τρεις βαθμούς, με την πρωτοπόρο Ιαπωνία να φτάνει τους έξι, μετά την επικράτηση (2-1) επί του Μεξικού.

Από εκεί και πέρα, οι Νότια Κορέα και Ονδούρα πήραν τις πρώτες τους νίκες, κερδίζοντας 4-0 και 3-2 τις Ρουμανία και Νέα Ζηλανδία, αντίστοιχα. Σε ένα Group B, όπου όλες οι ομάδες έχουν από τρεις πόντους.

Τέλος, σε ό, τι αφορά το Group D η Βραζιλία έμεινε στο 0-0 με την Ακτή Ελεφαντοστού, με τη Γερμανία να κερδίζει 3-2 τη Σαουδική Αραβία.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες ανά όμιλο:


Group A

Αποτελέσματα:


Ιαπωνία-Μεξικό 2-1
Γαλλία-Νότια Αφρική 4-3

Βαθμολογία:

Ιαπωνία 6
Μεξικό 3
Γαλλία 3
Νότια Αφρική 0


Group B


Αποτελέσματα:

Ρουμανία-Νότια Κορέα 0-4
Νέα Ζηλανδία-Ονδούρα 2-3

Βαθμολογία:

Νότια Κορέα 3
Ονδούρα 3
Νέα Ζηλανδία 3
Ρουμανία 3


Group C

Αποτελέσματα:

Αυστραλία-Ισπανία 0-1
Αίγυπτος-Αργεντινή 0-1

Βαθμολογία:

Ισπανία 4
Αυστραλία 3
Αργεντινή 3
Αίγυπτος 1


Group D

Αποτελέσματα:

Βραζιλία-Ακτή Ελεφαντοστού 0-0
Σαουδική Αραβία-Γερμανία 2-3

Βαθμολογία:

Βραζιλία 4
Ακτή Ελεφαντοστού 4
Γερμανία 3
Σαουδική Αραβία 0

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X