«Γκέλα» εντός για Μπάγερν με Κολωνία

από AllAboutARIS

Νέα γκέλα της Μπάγερν και… φωτιά στο γερμανικό πρωτάθλημα! Μετά τη γκέλα στην έδρα της Λειψίας, οι Βαυαροί «σκόνταψαν» και κόντρα στην Κολωνία (1-1), με τους «ταύρους» να πλησιάζουν πλέον στο -4.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και να βρεθούν μπροστά στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Σχιρί να κυνηγά μια χαμένη μπαλιά και να νικά τον Ζόμερ για το 1-0! Η Μπάγερν πίεσε ασφυκτικά, μέτρησε 23 τελικές προσπάθειες, με τον Γκνάμπρι να είναι άστοχος από πλεονεκτική θέση στο 14ο λεπτό, με την προσπάθεια του Παβάρ να έχει την ίδια κατάληξη στο 44′.

Στο 80′, ο Μίλερ δεν κατάφερε με καρφωτή κεφαλιά από κοντά να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με τη λύση να έρχεται στο 90ο λεπτό. Ο Κίμιχέγινε αποδέκτης της μπάλας αρκετά έξω από την περιοχή της Κολωνίας και με ένα απίθανο σουτ την έστειλε… τηλεκατευθυνόμενη στην εστία του Σβάμπε για το 1-1!
Στις καθυστερήσεις, οι Βαυαροί έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, φτάνοντας σε νέο «στραβοπάτημα».
Από «εξάρα» σε «πεντάρα» οι Βόλφσμπουργκ! Η αρμάδα του Νίκο Κόβακς μετέτρεψε σε περίπατο το παιχνίδι με τη Χέρτα στο Βερολίνο, επικρατώντας 5-0. Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό με ωραίο σουτ εντός περιοχής ο Σβάνμπεργκ, με τον Άρνολντ στο 31′ να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα και να διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του. Τρία λεπτά αργότερα, ο Βιντ πήρε μια πάσα εντός περιοχής και με πανέμορφο πλασέ έκανε το 3-0.
Στο 72′ ο Μπακού με ωραίο πλασέ έκανε το 4-0, με τον Μαρμούς να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 86ο λεπτό.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X