Ξεκάθαρος ο Γκαρθία: «Πηγαίνω σε ομάδα που θα είναι στη κορυφή» (vid)

από AllAboutARIS

Λίγο πριν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο της αποστολής της Σπόρτινγκ Χιχόν, ο Μανού Γκαρθία έδωσε συνέντευξη περισσότερο ως… αποχαιρετισμό, αλλά εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν όλα όσα είπε για τον ΑΡΗ.

Είπε μεταξύ άλλων:

«Νομίζω ότι είναι κάτι που γίνεται για το καλό όλων. Σίγουρα υπάρχουν συναισθήματα, αλλά στο τέλος χρειαζόμουν κι εγώ κάτι καινούριο. Είναι κάπως στενάχωρο, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ήταν το σπίτι μου όταν έφυγα μικρός, αλλά τότε δεν ήμουν στην πρώτη ομάδα. Τώρα είναι διαφορετικά. Είμαι στην Σπόρτινγκ εδώ κι αρκετά χρόνια. Νομίζω ότι θα πρέπει να μπει μία τελεία».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: 

«Σίγουρα είναι δύσκολο γιατί στο φινάλε εδώ είναι το σπίτι μου. Είναι η Σπόρτινγκ. Εδώ είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Πιστεύω όμως ότι έγινε αυτό που πρέπει. Είμαι επαγγελματίας και το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Μερικές φορές πρέπει να πάρεις δύσκολες και σημαντικές αποφάσεις».

Είπε ακόμη:

«Πάντα ήθελα το καλύτερο για μένα και για τον σύλλογο, που μεγάλωσα και απέκτησα αυτοπεποίθηση. Πάντα προσπαθούσα κι εύχομαι ό,τι καλύτερο από δω και πέρα».

Για την μεταγραφή του σχολίασε:

«Ανυπομονώ για αυτό, είναι μια τεράστια ευκαιρία να συνεχίσω να μεγαλώνω, είναι ένας σύλλογος πρωταγωνιστής που θα παίξει στην Ευρώπη. Θα απολαύσω ένα νέο πρωτάθλημα, πόλη και κουλτούρα. Ανυπομονώ να πάω».

Για τον ΑΡΗ:

«Πηγαίνω σε μια νικήτρια ομάδα, που θα είναι στην κορυφή, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό ήταν που με τράβηξε περισσότερο. Θα είναι μια ομάδα που θα κερδίσει πολλά παιχνίδια και θα μπορώ να το απολαύσω εκεί».

Και κατέληξε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ. Από τότε που έφτασα εδώ ήσασταν μια οικογένεια για μένα. Το ξέρουν όλοι καλά και όπως είπα και προηγουμένως, υπάρχει μια μικρή στεναχώρια, γιατί, για μένα, η Σπόρτινγκ είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ. Νιώθω σαν στο σπίτι μου. Αλλά τώρα θα πω αντίο και θα συνεχίσω τον δρόμο μου».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X