Γκαρθία στο AllAboutARIS: “Να απολαύσω το ποδόσφαιρο και να… χτίσω σε αυτή την εμφάνιση” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Ο Μάνου Γκαρθία ήταν από τους κορυφαίους του ΑΡΗ για δεύτερο σερί ματς και μάλιστα καθοριστικός με την ασίστ στο νικητήριο γκολ του Φραν Βέλεθ.

Ο Ισπανός άσσος ανεβάζει διαρκώς την απόδοσή του, δηλώνοντας στο AllAboutARIS πολύ καλύτερα πλέον…. “Αισθάνομαι καλύτερα μέρα με τη μέρα,. Είναι θέμα αγώνων, να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Είμαι καλύτερα κάθε μέρα. είμαι χαρούμενος γιατί ένιωσα καλά”, είπε χαρακτηριστικά, αφού πρώτα σχολίασε το χθεσινό παιχνίδι για τον ΑΡΗ. “‘Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ήταν μεγάλη μέρα για αυτούς, όπως και για εμάς. Οπότε έπρεπε να γυρίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη”.

Ο ΑΡΗΣ πλέον έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και απαραίτητες ανάσες που πρέπει να πάρει. “Θα δούμε… Υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Ο,τι πει ο προπονητής. Απλά θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο Είμαι χαρούμενος που παίρνω παιχνίδια και λεπτά. Υπάρχουν ευκαιρίες για όλους. Σήμερα προσπάθησα να αρπάξω τη δική μου. Θα χτίσω σε αυτήν και να συνεχίσω το ίδιο καλά”.

Οσον αφορά τη συνεργασία του με τον Βέλεθ και αν θέλει να το κάνει διαρκώς με τους συμπατριώτες του, εννοείται ότι το περιμένει… “Το ελπίζω. Υπάρχουν πολλοί Ισπανοί, οπότε ελπίζω να έρθουν πολλά γκολ από εμάς και να κερδίζουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα