Γκαρσία: “Επένδυσε αρκετά ο ΑΡΗΣ σε παίκτες – Δεν αξίζαμε τέτοιο γκολ” (vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αδικο θεωρεί το τελικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι ο Πάμπλο Γκαρσία, μένοντας ωστόσο ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου εξέφρασε βέβαια τα παράπονά του για την αποτελεσματικότητα της ομάδας του, σχολιάζοντας παράλληλα και την εικόνα του ΑΡΗ.

Αρχικά ο Ουρουγουανός μίλησε για την εικόνα του αγώνα και τους στόχους της ομάδας του: “Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Κάναμε καλό ματς και δεν αξίζαμε να δεχθούμε τέτοιο γκολ. Θα πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις. Μας βγήκε κούραση στο τέλος αλλά θα δουλεύουμε για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. 

Η ομάδα θέλω να παίζει καλά. Να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας και να κάνουμε γρήγορα επιθέσεις. Το πιο σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε και επειδή το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο θα πρέπει να ξεκουραζόμαστε. Δεν έχουμε νέα ομάδα. Στόχος μας φυσικά είναι να βελτιώνουμε και τους νεαρούς”.

Για την εικόνα του αγώνα και ότι ο ΑΡΗΣ απενεργοποίησε τα ατού της ομάδας του: “Νομίζω ότι κάνετε λάθος… Στο πρώτο μέρος παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Παίξαμε διαγώνια αλλά μας έλειψε η τελική προσπάθεια. Για αυτό δεν συμφωνώ με αυτό που λέτε. Απλά στο τέλος κουραστήκαμε”.

Για τον ΑΡΗ: “Εχει αγοράσει αρκετούς παίκτες και επένδυσε αρκετά. Αν κάποιος δει τη διαφορά των μπάτζετ, θα γελάσει… Δεν ξέρω τι στόχο έχει ο ΑΡΗΣ. Είναι μία ερώτηση για τον προπονητή του ΑΡΗ. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου”.

Προτεινόμενα Άρθρα