Γκλάντμπαχ: Βλέπει Έλληνα διεθνή για αντικαταστάτη του Τουράμ!

Η Γκλάντμπαχ θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον Βαγγέλη Παυλίδη για να ενισχύσει την επίθεσή της ενόψει της νέας σεζόν.

Με τον Μάρκους Τουράμ να βρίσκεται μία «ανάσα» από την μεταγραφή του στην Ίντερ, η Γκλάνταμπαχ ψάχνει πλέον τον αντικαταστάτη του για το ρόστερ της ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η «Bild», ο σύλλογος της Bundesliga έχει στρέψει την προσοχή του στην περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος εντυπωσίασε και την περασμένη σεζόν με τις εμφανίσεις του στην Άλκμααρ.

Ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός μέτρησε 22 γκολ και 14 ασίστ σε 40 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του με τον ολλανδικό σύλλογο ολοκληρώνεται το 2025.

Την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη εξετάζουν παράλληλα Λιντς και Άστον Βίλα.

Ανθρώπινα οστά σε παραλία της Χαλκιδικής
Προηγούμενο άρθρο Ανθρώπινα οστά σε παραλία της Χαλκιδικής
Επόμενο άρθρο Ο Κολοσσός δήλωσε την έδρα του Προμηθέα για την Ευρώπη
Ο Κολοσσός δήλωσε την έδρα του Προμηθέα για την Ευρώπη

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News