Γκολ ο Δουβίκας, άνετη νίκη για τη Θέλτα

από AllAboutARIS

Ο Έλληνας επιθετικός το αναζητούσε καιρό και στον αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ το πέτυχε. Η Θέλτα νίκησε 3-1 τη Ρεάλ Βαγιδολίδ για την 5η αγωνιστική της La Liga, έφτασε τους 9 βαθμούς σε 5 ματς και αναρριχήθηκε στην 4η θέση της La Liga.
Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε σαν αλλαγή στο ματς στο 69’, αντικαθιστώντας τον Μπόρχα Ιγκλέσιας και σκόραρε στο 90’+1’, έπειτα από ωραίο πρώτο κοντρόλ και ψύχραιμο τελείωμα. Νωρίτερα είχε βρεθεί 2 φορές απέναντι στον Χέιν, τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν είχε καταφέρει να τον νικήσει.

Παράλληλα, η ομάδα του αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν μέχρι στιγμής στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Όχι μόνο γιατί έφτασε τις 3 νίκες σε 5 αγώνες, αλλά και γατί παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και οι αγώνες της έχουν πολλά γκολ, καλό ρυθμό και διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Άλλοτε είναι ο Ιάγο Άσπας, άλλοτε ο Σβέντμπεργκ. Απέναντι στη Βαγιαδολίδ ήταν ο 21χρονος Ισπανός, Ούγκο Άλβαρεζ. Ο αριστερός μπακ-χαφ της Θέλτα ήταν καταπληκτικός με πολλές προσωπικές ενέργειες και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του στο 22’, με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 35΄να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του Βίγκο. Ο Μορό μείωσε σε 2-1 στο 50’ και ο Δουβίκας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Την επόμενη αγωνιστική η Θέλτα θα δοκιμαστεί σε μια πολύ απαιτητική έδρα, σε αυτήν της Αθλέτικ Μπιλμπάο, την ίδια ώρα που η 17η Βαγιαδολίδ θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Προτεινόμενα Άρθρα