Γκουαρδιόλα: «Η Premier League είναι πιο δύσκολη από το Champions League»

από AllAboutARIS

Στην συνέντευξη Τύπου για το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα, ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα, εξέφρασε την πεποίθηση πως η Premier League είναι δυσκολότερος θεσμός από το Champions League.

Να σημειώσουμε, πως αν η Σίτι νικήσει τους «χωριάτες» τότε θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας.«Θα έλεγα ότι είναι πιο δύσκολη (σ.σ η Premier League). Υπάρχουν πολλές εβδομάδες, πολλά παιχνίδια, αγωνιζόμαστε με τραυματισμούς, καλές και κακές στιγμές, διαφορετικές καταστάσεις και δύσκολοι αντίπαλοι. Είναι ικανοποιητικό επειδή είναι καθημερινό.

Όταν παλεύεις για την Premier League και επιτυγχάνεις στο τέλος, σου παρέχει μια απολαυστική στιγμή. Είμαστε χαρούμενοι όταν νικάμε. Δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι, όπως το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά είναι μία ρουτίνα που θέλεις να αλλάξεις διαφορετικά πράγματα.

Δεν λέω ότι το Champions League δεν είναι σημαντικό. Έχουμε τρέλα να το κερδίσουμε. Το θέλουμε και το αγαπάμε. Θέλαμε να είμαστε στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για τον τελικό, αλλά η νίκη σε διάρκεια 38 αγώνων, σε σχέση με έξι – επτά δύσκολα ματς, είναι κάτι διαφορετικό».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X