Γκουαρδιόλα: “Θα ήθελα να οδηγήσω μία ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο”

από AllAboutARIS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αφιερωθεί στη Μάντσεστερ Σίτι, πανηγυρίζοντας από το 2016 που κάθισε στον πάγκο της ομάδας 10 τίτλους. Μιλώντας στα βρετανικά Μέσα ο Ισπανός κόουτς ξεκαθάρισε πως δεν θα ηγηθεί ποτέ άλλης ομάδας της Premier League.

Το συμβόλαιό του με τους Πολίτες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο υποστήριξε πως ο αγγλικός σύλλογος εξακολουθεί να είναι προτεραιότητά για εκείνον, τονίζοντας ότι επιθυμεί να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας για πολλά χρόνια ακόμα. Ερωτηθείς μάλιστα, για το μέλλον του αποκάλυψε πως θα ήθελε να αναλάβει ρόλο ομοσπονδιακού τεχνικού, φτάνοντας μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

“Θα το ήθελα πολύ. Έχω ήδη πει μια φορά ότι όταν τελειώσω από τη Σίτι θα ήθελα να ηγηθώ μιας ομάδας σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά δεν είναι εύκολο να το βρεις. Υπάρχουν λίγες θέσεις. Θα το ήθελα, ωστόσο αν δεν συμβεί θα προπονήσω συλλόγους, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Όσο είμαι στην Αγγλία θα είμαι πάντα στη Μάντσεστερ Σίτι και αν χρειαστεί να επιστρέψω θα ήταν για τη Σίτι, αν με ήθελαν. Δεν θα προπονούσα άλλη ομάδα στην Αγγλία εκτός από αυτόν τον σύλλογο. Θέλω να είμαι εδώ (στη Σίτι) όσο περισσότερο γίνεται, όσο η ενέργεια και η αγάπη μου είναι εδώ. Μετά από αυτό δεν ξέρω τι θα συμβεί”, υποστήριξε ο έμπειρος τεχνικός.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X