Γκουγκουλιάς: “Γίναμε… χουλιγκάνοι στο 3-2 – Τρελό αυτό που συνέβη!”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε στον “Libero 107,4” και στην εκπομπή “Control”, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο έζησε ο ίδιος το 3-2 επί της ΑΕΚ.

Για τη στιγμή του 3-2: “Ο πανηγυρισμός μου δεν έχει σχέση με παλαίμαχου παίκτη. Ηταν πραγματικά τρελό και ξεφεύγει. Είναι πολύ διαφορετικό να το βλέπεις απ’ έξω. Ολη η σουίτα έφυγε.. στον αέρα. 

Απογοήτευση μέχρι το 0-2… Ξέφυγα και εγώ με τις φωνές. Οταν είσαι στην κερκίδα υπάρχει άλλη ένταση. Τα κορόιδευα κάποτε, μέχρι που ηρεμώ λίγο, κοιτάω γύρω μου και είδα μικρά παιδιά. Επρεπε να είμαι πιο μαζεμένος. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς, μου θύμισε τη Μόλντε απλά τότε δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στο τέλος. Επίσης μου θύμισε πολύ και το παιχνίδι στο Χαϊδάρι”.

Για την εξέλιξη του ματς: “Η ΑΕΚ απογοητεύτηκε και τα έπαιξε όλα για όλα. Στη φάση του 3-2 δεν επέστρεψαν οι αμυντικοί της ΑΕΚ. Μέχρι το 0-2 πίστευαν ότι το παιχνίδι τελείωσε. 

Ολοι γίναμε χουλιγκάνοι στο 3-2. Μέχρι και στο στόμα φιληθήκαμε. Κάποιοι είχαν φύγει και γύρισαν. Ηταν απίστευτα και πολύ ωραία όσα ζήσαμε. Με αυτό το ματς, έγιναν και άλλοι Αρειανοί. Πολλά παιδιά στο γήπεδο.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι τιμήθηκε ο Αραούχο. Ολοι ήταν στο πόδι και τον χειροκροτούσαν”.

Για το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι του ματς:Βοήθησαν πολύ οι αλλαγές. Το χρωστούσε ο Ματέο. Στεναχωρηθήκαμε όταν έφυγε για τη Σερβία. Έχει το γκολ, έχει την ασίστ και έχει άμυνες. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν είναι τόσο πολύ αυτός που ξέρουμε, αλλά τον θύμισε στο τελευταίο παιχνίδι. Πλάσαρε πολύ ωραία και είχε την ψυχραιμία μετά το δοκάρι”.

Για το ζήτημα του γκολ στον φετινό ΑΡΗ:Eίναι πρόβλημα το εύκολο γκολ στον ΑΡΗ. Το βλέπουμε γενικά φέτος. Ναι μεν λέμε για την ενέργεια του Καμαρά το 3-2, αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ. Με έναν φορ μπροστά, θα αλλάξουν πολλά στον ΑΡΗ. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι υπάρχουν δύο στόπερ που έκαναν τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Επίσης, πολύ καλά χαφ και μεσοεπιθετικούς που δίνουν γκολ. Κάποιοι έφτασαν σε μία ηλικία και θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά εκεί που… πονάει ο ΑΡΗΣ, είναι μπροστά”.

Για τον Καρυπίδη: “Θέλει στήριξη. Μας πήρε από τα πολύ δύσκολα και μας έφτασε εδώ που είμαστε σήμερα. Στην Ευρώπη και ψηλά στη βαθμολογία. Φέρνει τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Ο κόσμος έχει μείνει πιστός όλα αυτά τα χρόνια”, και συμπλήρωσε, “είναι σημαντικό αυτό που έγινε αν αναλογιστούμε και το -6, σε μία χρονιά για την οποία πρέπει να πούμε και ένα ευχαριστώ στον Άκη Μάντζιο”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X