Γκουγκουλιάς: «Περιμένουμε κάποιους ποδοσφαιριστές ακόμα» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε στην κάμερα του Novibet AllAboutARIS TV και ανέλυσε την φετινή προετοιμασία του ΑΡΗ, αλλά και για τις επόμενες κινήσεις των κιτρινόμαυρων στο μεταγραφικό παζάρι.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

Για την εικόνα της ομάδας στην προετοιμασία: «Οι προπονήσεις ήταν καλές ,και οι συνθήκες,  βοήθησε και το κλίμα στην Ολλανδία, στην Ελλάδα έχει πολύ ζεστή γι αυτό φύγαμε έξω. Στην Πτολεμαΐδα δουλέψαμε την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών ενώ στη Ολλανδία κάναμε τρία φιλικά. Οι εντυπώσεις είναι καλές, ο προπονητής είδε πράγματα και σήμερα κλείσαμε καλά την προετοιμασία όχι μόνο για την νίκη αλλά για την γενική μας εικόνα στο γήπεδο».

Για το ότι η ομάδα κράτησε έναν κορμό στο ρόστερ της από πέρυσι: «Έγινε μετά από συζητήσεις του προπονητή με τον πρόεδρο να κρατήσουμε έναν κορμό, να έχουμε βασικούς ποδοσφαιριστές και να γίνουν σωστές προσθήκες και γι αυτό μπορεί να αργήσαν μερικές κινήσεις. Ο Σίστο είδατε έπαιξε το δεύτερο του παιχνίδι έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και στο πρωτάθλημα».

O γενικός αρχηγός του ΑΡΗ ρωτήθηκε και για τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογιζόταν πέρυσι στο ρόστερ και απάντησε: «Πολλά αλλάζουν, είναι επαγγελματίες μπορούν να αλλάξουν την σκέψη του προπονητή και να μείνουν στην ομάδα, ακόμα και σήμερα πήραν χρόνο ποδοσφαιριστές, που μπορεί πέρυσι να μην ήταν στα πλάνα αλλά όλα αυτά αλλάζουν δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα αλλά ποιος παλεύει για την θέση του βασικού».

Όσο για τις επόμενες κινήσεις του ΑΡΗ: «Περιμένουμε κάποιους ποδοσφαιριστές ακόμα, ο σκοπός είναι οι μεταγραφές να είναι γίνουν λίγες αλλά στοχευμένες, ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ακριβοί ποδοσφαιριστές όπως βλέπετε και περιμένουμε μερικές ακόμα, έχουμε μέρες μπροστά μας, η ομάδα που παίξαμε σήμερα ήταν πιο έτοιμη από εμάς, εμείς έχουμε μέρες ακόμα μπροστά μας».

Για τον Σαμόρα και την θέση του σέντερ φορ: «Τον μάθαμε πέρυσι ως σέντερ φορ, έδειξε την ικανότητα του και την κλάση του αν και μικρός στην ηλικία, έδειξε ότι έχει τα προσόντα, για εμένα είναι σέντερ φορ αν και μικρός σε ηλικία έδειξε ότι έχει το γκολ, έχει τα προσόντα να κρατάει την μπάλα,  σήμερα είχε γκολ, είναι ένα παιδί που μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση, πέρυσι είχε μπροστά του τον Μορόν και όταν ένας ποδοσφαιριστής σκοράρει δεν μπορεί εύκολα ο προπονητής να τον αλλάξει».

Προτεινόμενα Άρθρα