Γκρέι… τέλος για τον ΑΡΗ!

Όπως ανέφερε σε πρωινό ρεπορτάζ του το AllAboutARIS τα δεδομένα για την υπόθεση Αντρέ Γκρέι, έδειχναν ότι είναι πιο κοντά στο να φύγει, παρά στο να μείνει.

Οι εξελίξεις έτρεξαν τις τελευταίες ημέρες και χθες το βράδυ, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, μετά από διαπραγματεύσεις ημερών έφτασε σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Η συμφωνία προβλέπει πως ο Τζαμαϊκανός επιθετικός θα αποζημιωθεί για το ένα από τα τρία, εναπομείναντα, χρόνια του συμβολαίου του. Ήτοι θα πάρει περίπου 500.000 ευρώ ακόμη, καθώς έχει ήδη πληρωθεί 100.000 ευρώ, ενώ με τη συμφωνία συνολικά η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ γλίτωσε περίπου 1,6 εκατ, ευρώ.

Έτσι πλέον αναμένεται μόνο η επισημοποίηση του διαζυγίου.

Στις… φλόγες ο Έβρος για 15η μέρα (vid)
Προηγούμενο άρθρο Στις… φλόγες ο Έβρος για 15η μέρα (vid)
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν 61χρονο γιατί πετούσε απόβλητα στην Επανομή
Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν 61χρονο γιατί πετούσε απόβλητα στην Επανομή

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News