«Γλίτωσε» το… έμφραγμα και τερμάτισε πρώτη η Ισπανία! (vid)

Οι λεπτομέρειες χάρισαν την κορυφή του 7ου ομίλου στην Ισπανία!

Η «φούρια ρόχα» τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Ουκρανία, αλλά επικράτησε 77-76 και έτσι προκρίθηκε ως πρώτη του γκρουπ, στη Β’ Φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Το παιχνίδι έγινε στη Ρίγα της Λετονίας, με τους οικοδεσπότες να ζορίζουν αρκετά την ομάδα του Σκαριόλο. Το ροζ φύλλο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, όπου 1/2 βολές του Αροστέγι στα 7,6’’ πριν τη λήξη και η σχεδόν… buzzer beater τάπα του Σάιθ στον Μπομπρόφ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Κορυφαίος για την Ισπανία ήταν ο Φερνάντεθ με 14 πόντους, με τον Αροστέγι να είχε 11π. και τον… ήρωα Σάιθ άλλους 10π.

Από τους Ουκρανούς, οι οποίοι και εκείνοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή στην επόμενη φάση, ξεχώρισε ο Μιχάιλιουκ με 15 πόντους, αλλά με 1/10 τρίποντα, ενώ 13π. είχε ο Πουστοβόι.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 39-40, 60-57, 76-77

Η σωτήρια τάπα του Σάιθ:

Τα στιγμιότυπα από το φιλικό του ΑΡΗ στην Σλοβενία (hls)
Προηγούμενο άρθρο Τα στιγμιότυπα από το φιλικό του ΑΡΗ στην Σλοβενία (hls)
Επόμενο άρθρο Παραλίγο τραγωδία από πυροτεχνήματα στις ΗΠΑ! (vid)
Παραλίγο τραγωδία από πυροτεχνήματα στις ΗΠΑ! (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News