Γουέστ Χαμ: Κινδυνεύει με αποκλεισμό 10 χρόνων ο Λούκας Πακετά

από AllAboutARIS

Αναστάτωση επικρατεί στην Γουέστ Χαμ μετά τις κατηγορίες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας (FA) σε βάρος ενός κομβικού ποδοσφαιριστή της ομάδας, Λούκας Πακετά.

Σύμφωνα με αυτές τις κατηγορίες, ο Βραζιλιάνος διεθνής επιχείρησε να εκμαιεύσει μία κίτρινη κάρτα σε τέσσερις συγκεκριμένους αγώνες απέναντι στις Λέστερ, Άστον Βίλα, Λιντς και Μπόρνμουθ κατά την διάρκεια των σεζόν 2022/23 και 2023/24. Παρόλα αυτά ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκε κάθε συμμετοχή του σε μία τέτοια παράβαση και επιθυμεί να μην αμαυρωθεί το όνομά του.

Σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής κριθεί ένοχος, τότε θα μπορούσε να δεχθεί ποινή 10ετους αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο. Φυσικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο 26χρονος μπορεί επί της ουσίας να αναγκαστεί να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και εύλογα η ομάδα του ανησυχεί για την τύχη της υπόθεσης και εξετάζονται οι πιθανές επιλογές.

Ο Βραζιλιάνος έχει προθεσμία μέχρι τις 3 Ιουνίου για να απαντήσει επίσημα στις κατηγορίες εναντίον του. Αργότερα αυτό το καλοκαίρι, αναμένεται να προγραμματιστεί πειθαρχική ακρόαση με μια ανεξάρτητη επιτροπή που πιθανότατα θα αναλάβει την υπόθεση.

Προτεινόμενα Άρθρα