Γουέστ Χαμ, Μόγιες: «Το ποδόσφαιρο είναι “σαν ναρκωτικό”, το χρειάζομαι»

Η εντός έδρας ήττα της Γουέστ Χαμ από τη Νιούκαστλ (1-5) την Τετάρτη άφησε τα «Σφυριά» στην 15η θέση της Premier League, εκτός ζώνης υποβιβασμού μόνο λόγω διαφοράς τερμάτων. Ο κόουτς της ομάδας Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει το παιχνίδι.

«Είναι σαν ναρκωτικό – το χρειάζομαι. Μέρος του να είσαι προπονητής ποδοσφαίρου είναι ότι δεν κερδίζεις πάντα», δήλωσε. «Μερικές φορές πρέπει να χάνεις και πρέπει να προσπαθείς να μάθεις να το αντιμετωπίζεις. Αλλά όταν χάνεις, πρέπει να μάθεις πώς να επανέρχεσαι», πρόσθεσε.

Ο 59χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιστροφές του 75χρονου Χόντσον στην Κρίσταλ Πάλας, και του 74χρονου Νιλ Γουόρνοκ στη Χάντερσφιλντ ως απόδειξη της διαρκούς γοητείας του ποδοσφαίρου για τους προπονητές. «Συνεχίζουν να παραμένουν σε αυτό επειδή έχουν μεγάλη αγάπη για το παιχνίδι» δήλωσε ο Μόγιες.

Τσιτσιπάς: «Είμαι αισιόδοξος – Θέλω μεγάλα αποτελέσματα στο χώμα»
Προηγούμενο άρθρο Τσιτσιπάς: «Είμαι αισιόδοξος – Θέλω μεγάλα αποτελέσματα στο χώμα»
Επόμενο άρθρο Τζάκσον Τζ.: «Σίγουρα πιστεύω ότι είμαι ο κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς»
Τζάκσον Τζ.: «Σίγουρα πιστεύω ότι είμαι ο κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News