Γουόκερ: Η Σίτι ανέβαλε τις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο μετά την προσβολή δημοσίας αιδούς

από AllAboutARIS

Μετά το σκάνδαλο με τον Μπέντζαμιν Μεντί που δικάστηκε για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε βάρος πλήθους γυναικών (κατηγορίες για τις οποίες απαλλάχθηκε), ακόμα ένας παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι απασχολεί για τους λάθος λόγους τη βρετανική κοινή γνώμη. Ο Κάιλ Γουόκερ βρίσκεται στο «στόχαστρο» των αγγλικών ΜΜΕ μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε και το οποίο τον δείχνει πιωμένο σε μπαρ να βγάζει το μόριό του σε δημόσια θέα και να πιάνει από το στήθος μια γυναίκα της παρέας του. Ένα βίντεο που ενδέχεται να του επιφέρει επιπτώσεις, η πρώτη αρκετά άμεσα.

Όσο το περιστατικό ερευνάται από τις αρχές για προσβολή δημοσίας αιδούς, κατηγορία που μπορεί να επιφέρει ποινή φυλάκισης μέχρι και δύο ετών, ο αρνητικός αντίκτυπος υποθηκεύει το μέλλον του διεθνούς δεξιού οπισθοφύλακα στους Σίτιζενς. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει η «Sun», η πλευρά του συλλόγου αποφάσισε να αναβάλει το ραντεβού που θα είχε με το περιβάλλον του Γουόκερ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Μάλιστα, το βρετανικό ταμπλόιντ, επικαλούμενο άτομα από τον στενό κύκλο του Γουόκερ, αναφέρει ότι ο ίδιος δεν ανησυχεί τόσο για την ντροπή που έχει προκαλέσει το βίντεο στην οικογένεια και τον κοινωνικό του περίγυρο, όσο για το αν το επίμαχο βίντεο θα επηρεάσει τις πιθανότητες υπογραφής νέου συμβολαίου στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Γουόκερ αμείβεται περίπου με 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο (830.000 τον μήνα) μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε πίσω στο 2019.

Προτεινόμενα Άρθρα