Γρηγορίου: «Παλέψαμε μέχρι τέλους» (vid)

από AllAboutARIS

Ο 48χρονος τεχνικός των Φθιωτών δήλωσε πως η ομάδα του δεν θα μπορούσε να μην τα δώσει όλα ώστε να διεκδικήσει μέχρις εσχάτων την πρόκριση για τους «4» του θεσμού.
Δικαιωμένος για το γεγονός πως η Λαμία πάλεψε μέχρι το φινάλε παίρνοντας την μεγάλη πρόκριση επί του ΑΡΗ και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε o Mιχάλης Γρηγορίου.

Ειδικότερα, ο 48χρονος τεχνικός των Φθιωτών υπογράμμισε ότι η τύχη και ο Θεός ήταν με την ομάδα του ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα μπορούσαν να μην τα δώσουν όλα έχοντας την ευκαιρία μετά και από το παιχνίδι του Χαριλάου να μην τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Αρχικά, σε ερώτηση για τον τρόπο που ήρθε η πρόκριση και αν νιώθει δικαιωμένος, ο κόουτς της στερεοελλαδίτικης ομάδας απάντησε: «Στήσαμε την ομάδα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, είχαμε άλλη τακτική και φιλοσοφία όμως σήμερα για το κύπελλο απέναντι σε έναν καλό Άρη. Καταφέραμε να κρατήσουμε πάλι το μηδέν, να πάμε στη διαδικασία της παράτασης, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να δεχθούμε και δεύτερο πέναλτι, νομίζω η τύχη ήταν μαζί μας. Ο Θεός ήθελε να προκριθεί η ομάδα που πάλεψε πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος προπονητής της Λαμίας πρόσθεσε: «Έχω πει ότι όταν είσαι στους ”8” και υπάρχει μπροστά σου το να πας στους ”4”, δεν νομίζω ότι υπάρχει προπονητής που θα το αμελήσει, το ίδιο κάναμε και εμείς. Θέλαμε να πάρουμε αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, το πετύχαμε και σήμερα παιζόταν η πρόκριση. Το Σάββατο έχουμε παιχνίδι (σ.σ με τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Λαμίας), εννοείται ότι πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, είχαμε μία σπάνια ευκαιρία για διάκριση, το θέλαμε και ευτυχώς το κάναμε».

Προτεινόμενα Άρθρα