Δέκα μήνες εκτός ο Νεϊμάρ!

από AllAboutARIS

Ακόμα πιο μεγάλο φαίνεται πως είναι τελικά το σοκ για τον Νεϊμάρ και τη Βραζιλία. Ο 32χρονος σούπερ σταρ θα περάσει μέσα στην Πέμπτη την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη σοβαρή ζημιά που υπέστη στο γόνατο τόσο σε χιαστό, όσο και σε μηνίσκο, στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας και συγκεκριμένα την «Globoesporte», ο Νεϊμάρ θα απουσιάσει για τους επόμενους δέκα μήνες, καθώς η ζημιά είναι τόσο μεγάλη που θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο από ότι τον «κλασικό» που χρειάζεται συνήθως ένας τέτοιος τραυματισμός. Μάλιστα ο «Νέι» αναμένεται να χάσει και το ερχόμενο Copa America με τη Βραζιλία, με τον 32χρονο να χάνει κατά πάσα πιθανότατα και το τελευταίο μεγάλο τουρνουά με τη «Σελεσάο».

Θυμίζουμε πως το τουρνουά θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ και θα κάνει σέντρα στις 14 Ιουνίου.

Από το 2018 ο Νεϊμάρ έχει υποστεί 16 τραυματισμούς και έχει μείνει εκτός δράσης για 640 ημέρες, φυσικά ποτέ στην καριέρα του δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τόσο σοβαρό πρόβλημα, όπως ο τραυματισμός που αποκόμισε στον αγώνα με τη Ουρουγουάη.

Προτεινόμενα Άρθρα