Δέσμευση για αντίδραση: Τώρα και στην πράξη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ματς στόχου απόψε για τον ΑΡΗ, ο οποίος υποδέχεται τη Λαμία για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ισοπαλία στη Ριζούπολη έφερε ξανά την ομάδα εν μέσω μίας αγωνιστικής κρίσης και άπαντες γνωρίζουν ότι για να την ξεπεράσει πρέπει να αρχίσει από την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Φθιωτούς.

Ο ΑΡΗΣ καλείται να κερδίσει και παράλληλα να πάρει σκορ πρόκρισης. Αυτό δεν αναμένεται εύκολο με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις του, όμως άπαντες καλούνται να βγάλουν αντίδραση για την οποία δεσμεύτηκαν προχθές στα αποδυτήρια.

ΑΡΗΣ: Πολλά τα νέα πρόσωπα, με Ιτούρμπε αλλά χωρίς Γκάνεα

Ιτούρμπε, Μάνος και δύο “μικροί” αλλάζουν σημαντικά την εικόνα στην αποστολή  για το αποψινό παιχνίδι. Ο Παραγουανός και ο 27χρονος επιθετικός είναι δύο σημαντικές επιλογές στα χέρια του Μάντζιου, οι οποίες ωστόσο υπολογίζονται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αυτός που την… πλήρωσε λόγω των “μικρών” ήταν ο Κρίστιαν Γκάνεα, όπως και ο Ιζέτ Χαΐροβιτς.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Bertoglio, Sakic, Mancini, Jeggo, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

ΛΑΜΙΑ: Προτεραιότητα στην παραμονή αλλά… 

Οι Φθιωτοί σκέφτονται περισσότερο την παραμονή σε αυτή τη φάση παρά το Κύπελλο, οπότε λογικά έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής κόντρα στον ΑΡΗ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παραταχθούν αδιάφοροι απόψε ή ότι δεν θα βάλουν δύσκολα στον ΑΡΗ.

Η αποστολή της Λαμίας: Πενταράκης, Τρόπουλος, Saranov, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Adejo, Τζανετόπουλος, Martinez, Σκόνδρας, Βύντρα, Golemic, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Nunez, Tyronne, Bejarano, Arabuli, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Bangoura, Νικολόπουλος, Romanic, Τσούκαλος, Μανουσάκης

Η «ταυτότητα» του αγώνα

Προημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδος, 1ο παιχνίδι

ΑΡΗΣ-Λαμία

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

21:30, Cosmote Sport 1

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Aθηνών)

Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας),Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος (Κυκλάδων)

Βοηθός VAR: Χρυσούλα Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα