Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη: Καταθέτει ο αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες για τους δράστες

από AllAboutARIS

Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη (9/2) για 6η ημέρα, με την εξέταση μαρτύρων του κατηγορητηρίου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, η δίκη των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Στο δικαστήριο έχει κληθεί να καταθέσει αστυνομικός του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών. Πριν ανέβει όμως ο αστυνομικός στο βήμα του μάρτυρα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα κληθεί να απαντήσει σε συμπληρωματικές ερωτήσεις της εισαγγελέως της έδρας, ο 20χρονος φοιτητής, με την κατάθεση του οποίου ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση, την περασμένη Δευτέρα.

Πρόκειται για τον νεαρό που βρισκόταν στην παρέα του Άλκη, κατά την εκδήλωση της δολοφονικής επίθεσης στα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας επί της οδού Θ. Γαζή και πρόλαβε να φύγει αλώβητος από το σημείο. Αποκαλύπτοντας στους δικαστές έναν άγνωστο διάλογο που διημείφθη μεταξύ των δραστών, μετά την ερώτηση που απηύθυναν στην πενταμελή παρέα για την ομάδα που υποστηρίζουν και την απάντηση ότι είναι Άρης, ο συγκεκριμένος μάρτυρας κατέθεσε ότι άκουσε κάποιον από τους κατηγορούμενους να λέει «δεν είναι αυτοί, δεν τους ξέρω, πάμε να φύγουμε» για να πει κάποιος άλλος τη φράση «στα … μας. Πάμε!».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X