Δεληζήσης: “Ο ΑΡΗΣ στοχεύει κάθε χρόνο ψηλά, πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν”

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Δεληζήσης έκανε δηλώσεις μετά το φινάλε της σεζόν, μιλώντας για όσα επέδειξε φέτος ο ΑΡΗΣ, η επιτυχία της εξόδου στην Ευρώπη αλλά και τον ανεκπλήρωτο στόχο ενός τελικού κυπέλλου.

Ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων έκανε την ανασκόπηση της αγωνιστικής περιόδου και δήλωσε πως θέλει έναν τίτλο πριν ολοκληρώσει την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του AllAboutARIS TV:

Για το φινάλε της σεζόν: “Ο ΑΡΗΣ κάθε χρόνο στοχεύει ψηλά, είμαστε στην Ευρώπη. Μας ικανοποιεί η βαθμολογική θέση μας αλλά επειδή είμαι και ο παλιός της ομάδας νιώθω ότι θα ήθελα να είμαστε και στον τελικό κυπέλλου.”

Για την επόμενη χρονιά και τη δική του παρουσία στην ομάδα: “Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα είμαι του χρόνου. Είναι απόφαση της διοίκησης, θα δούμε.”

Τι άλλαξε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και εκπληρώθηκε ο στόχος της Ευρώπης: “Έχουμε καλούς παίκτες, υλικό, θα ήταν κρίμα να πάει στράφι η σεζόν. Ο προπονητής μιλάει ίδια γλώσσα με πολλούς παίκτες από το ρόστερ και αυτό είναι σημαντικό, όμως θα ήταν όμως να μην αναφερθούμε και στον Άκη Μάντζιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ίδιο και το επιτελείο του και σε όποιον βοήθησε για να βγει αυτή η χρονιά.”

“Φέτος είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, πικράναμε τον κόσμο. Στο ματς με την ΑΕΚ δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο, η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή. Θα ήθελα έναν τίτλο με τον ΑΡΗ πριν κλείσω την καριέρα μου.”

Για τις συνεχόμενες εξόδους στην Ευρώπη: “Είναι σημαντικό, δείχνει ότι γίνεται σωστή δουλειά, ο πρόεδρος κάνει υπερβάσεις και ελπίζω του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X