Δεν είναι δίχως αύριο, αλλά μπορεί να το… φτιάξει (ή αν ήμουν ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ)

από Γιάννης Παντελίδης

Η αλήθεια είναι πως αν ήμουν ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ θα αισθανόμουν… κάπως σήμερα. Βλέποντας δεξιά κι αριστερά να με θεωρούν αουτσάιντερ, ότι το πιο πιθανό είναι να χάσω, όλο αυτό promotion στον αντίπαλο, θα μου γυρνούσε το μάτι. Και δεν είναι θέμα φιλότιμου ή οτιδήποτε άλλο μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ως ελληνικό «προτέρημα». Λέγετε τσαντίλα και εγωισμός.

Ειλικρινά, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω μπει πολλές φορές στη διαδικασία να σκεφτώ τι μπορεί να έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του ΑΡΗ. Πώς αισθάνονται, τι σκέφτονται, πώς αντιδρούν. Υπήρξαν άσχημα αποτελέσματα, ξεφωνητά από τον κόσμο, επίσκεψη οπαδών για κουβέντα στα αποδυτήρια. Δεν μπορεί, σκέφτομαι, όλα αυτά θα οδηγήσουν σε μία αντίδραση.

Με δεδομένα τα ζητήματα που υπάρχουν από την αρχή της χρονιάς, το προβληματικό ξεκίνημα, τις πολλές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, την αλλαγή προπονητή, σήμερα θα θεωρούσα πως είναι η μεγάλη μου ευκαιρία. Να βγω στο γήπεδο, να δω τον αντίπαλο μέσα από τα μάτια του απλού οπαδού του ΑΡΗ, να μπω μέσα και να κερδίσω. Έτσι απλά. Ούτε ματιές στο παρελθόν, ούτε σκέψεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Μάτι που γυαλίζει, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Νομίζω ότι αυτό θα έκανα…

Προφανώς κάποιοι από εσάς να περιμένατε αγωνιστική ανάλυση, πιθανή ενδεκάδα, επιλογές Πάρντιου και τακτικές. Ναι, σωστά, έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ΑΡΗΣ όμως από δω και πέρα θα πρέπει να σταματήσει να παίζει τα παιχνίδια, αλλά να τα κερδίζει.

Δεν γνωρίζω ποιοι θα παίξουν σήμερα, τι οδηγίες έχουν και ποιο θα είναι το τακτικό πλάνο που θα ακολουθεί. Εκείνο που ξέρω είναι πως το αποψινό ματς είναι μια τεράστια πρόκληση. Μοναδική ευκαιρία. Να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να βγουν μπροστά. Ούτε ψυχολογία, ούτε περιττές σκέψεις. Είναι ένα ματς το οποίο μπορεί να σου επιτρέψει να αφήσεις πίσω το χθες. Δεν είναι δίχως αύριο, αλλά μπορεί να σου φτιάξει το αύριο.

Οι απαντήσεις θα δοθούν σε λίγες ώρες…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X