Δεν ησυχάζει με τίποτα ο Ζλάταν – Ξανά τραυματίας ο Σουηδός! (pic)

από AllAboutARIS

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφέρεται ότι υπέστη μυϊκό πρόβλημα στο δεξί του μηρό κατά τη διάρκεια της διεθνούς υποχρέωσής του με τη Σουηδία. Τώρα, έχει επιβεβαιωθεί ότι ο 41χρονος θα πρέπει να απουσιάσει από την προπόνηση της Μίλαν για τουλάχιστον 10-15 μέρες, ώστε να αποκαταστήσει πλήρως το πρόβλημά του.

Ο πολύπειρος σέντερ φορ έμεινε εκτός από τη μεγάλη νίκη της Σουηδίας επί του Αζερμπαϊτζάν με 5-0 στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024, μετά τη συμμετοχή του για λίγο πάνω από ένα τέταρτο του αγώνα με το Βέλγιο (0-3) λίγες ημέρες νωρίτερα.

Οι «ροσονέρι» ενημερώθηκαν ότι η ζημιά δεν ήταν πολύ σοβαρή και ο Γιάνε Άντερσον χαρακτήρισε την απουσία του Ζλάταν ως “ενόχληση”. Επιβεβαιώθηκε μάλιστα ότι θα παρακολουθείται εβδομάδα με εβδομάδα καθώς αναρρώνει από το τελευταίο του τραυματισμό.

Θα υπάρξει ανάγκη για επιπλέον προφύλαξη στη διαδικασία αποκατάστασης του, καθώς μόλις αναρρώσει από τον μυϊκό του τραυματισμό. Θυμίζουμε πως ο Ιμπραΐμοβιτς επανήλθε στη δράση μετά από εννέα μήνες απουσίας λόγω χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο στο τέλος της περασμένης σεζόν. Αυτή η τραυματική κατάσταση του αστέρα της Μίλαν αποτελεί μια ανησυχία για την ομάδα, καθώς θα χρειαστεί να διαχειριστεί τα φορτία των επόμενων αγώνων του πρωταθλήματος Serie A χωρίς τη συμμετοχή του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X