O Φααν Βέερτ, οι φήμες και τα δεδομένα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο μεταγραφικός οργασμός στον ΑΡΗ έχει Ενκουλού και Κόστα τα τελευταία 24ωρα, αλλά στο παρασκήνιο “τρέχουν” και άλλες υποθέσεις.

Το θέμα του φορ είναι μία από αυτές, όχι ως προτεραιότητα αλλά βρίσκεται στην ατζέντα της ομάδας και ψάχνεται κυρίως στην αγορά του εξωτερικού.

Ο ΑΡΗΣ δεν βιάζεται για αυτή την κίνηση και θα την κάνει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις,  με τα τελευταία σενάρια να τον θέλουν να ασχολείται με μία περίπτωση εντός συνόρων.

Ο λόγος γίνεται για τον Τομ Φαν Βέερτ, για τον οποίο οι φήμες αναφέρουν ότι υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό του ΑΡΗ για να πλαισιώσει τον Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης και μία από τις διάφορες επιλογές που υπάρχουν στη σχετική λίστα της ομάδας. Κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από την ομάδα.

Το… like στον Ολλανδό δεν έγινε τώρα αλλά από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχε κατατεθεί μάλιστα επίσημη πρόταση 500 χιλιάδων στον Βόλο, ο οποίος αξίωσε 1 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο 32χρονος Ολλανδός θα μπορούσε να είναι μία λύση και ανάλογα με τις αναζητήσεις του ΑΡΗ στο εξωτερικό θα φανεί εάν θα ασχοληθεί πιο… ζεστά την περίπτωσή του, η οποία εξαρτάται τόσο από το οικονομικό αλλά και την ηλικία του παίκτη που παίζει τον ρόλο της.

Προτεινόμενα Άρθρα