Δεν πήγε χαμένη η ευκαιρία του Ρουπ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εδώ και καιρό ο Λούκας Ρουπ έχει… κυκλώσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ως σημείο αναφοράς της επιστροφής του στην αρχική ενδεκάδα έπειτα από δύο μήνες και κάτι.

Ο Γερμανός έχασε πολύ χρόνο και είχε βάλει στόχο να αξιοποιήσει στο έπακρο τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, κάνοντας τη μισή δουλειά απέναντι στην Ένωση.

Παρότι ξεπέρασε τον αρχικό προγραμματισμό των 70 λεπτών που υπήρχε και “έβγαλε” όλο το ματς, ο Γερμανός ήταν από τους πολύ θετικούς στο καλό επιθετικά πρώτο ημίχρονο, έχοντας συμμετοχή τόσο στη φάση του πέναλτι αλλά και στη γενικότερη καλή ανάπτυξη της ομάδας προς την περιοχή του Αθανασιάδη. Βοήθησε στην ανάπτυξη και σε ορισμένες περιπτώσεις πάνω στην πίεση στης ΑΕΚ στο μισό του ΑΡΗ, έχοντας μάλιστα και τέσσερα κλεψίματα.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Νόριτς είναι ένα από τα ερωτηματικά εν όψει της νέας σεζόν. Στον ΑΡΗ υπάρχει θετική άποψη λόγω ικανότητας και προσωπικότητας στα αποδυτήρια, αλλά στη μέση είναι φυσικά το οικονομικό μαζί με το πλάνο του ρόστερ και φυσικά η κατάσταση της υγείας του παίκτη.

 

Προτεινόμενα Άρθρα