Δεν πηγαίνει στο clasico ο Πέρεθ, ενοχλημένος από τον Λαπόρτα

από AllAboutARIS

Στην απόφαση να μην δώσει το παρών στο «Καμπ Νόου» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχει προχωρήσει σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ.
Ως αιτία της απουσίας του παρουσιάζεται η επιλογή του Ζοάν Λαπόρτα, πρόεδρου των «μπλαουγκράνα» να ακυρώσει το καθιερωμένο κοινό γεύμα μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων πριν από κάθε clasico.

Η πλευρά των «μερένγκες» φαίνεται να έχει δυσαρεστηθεί έντονα από την εν λόγω κίνηση των Καταλανών, με τη διοίκηση των γηπεδούχων να δηλώνει μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου άγνοια για την απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ.
Υπενθυμίζεται πως η πλευρά της Μπαρτσελόνα είχε ανακοινώσει την ακύρωση του γεύματος την περασμένη Δευτέρα, λίγο αφότου είχε γίνει γνωστό το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα προχωρήσει σε συμπληρωματική κατάθεση σε βάρος των πρωτοπόρων της La Liga όσον αφορά την «υπόθεση Νεγκρέιρα».
Το αυριανό ντέρμπι είχε εμφανιστεί από τα ισπανικά media ως μία ιδανική ευκαιρία οι δύο πλευρές να καθίσουν από κοινού στο τραπέζι και να συζητήσουν για διάφορα ζητήματα και κυρίως για τα σχέδια σχετικά με τη δημιουργία της «European Super League».

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X