Δεν ταξιδεύει με την ομάδα ο Νταρίντα – Ποιος ο λόγος

από AllAboutARIS

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί το μεσημέρι της Κυριακής (21/7) για την Ολλανδία, όπου και θα παραμείνει το επόμενο δεκαήμερο, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασία της.

Μαζί με την ομάδα, σε πρώτη φάση, δεν θα ταξιδέψει για το Ρότερνταμ ο Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ο Τσέχος μέσος θα μείνει πίσω, έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια από τον ΑΡΗ, μιας και είναι αναμένεται να γεννήσει η γυναίκα του κι έτσι θα μείνει στο πλευρό της.

Από εκεί και πέρα και ο ίδιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, που τον κρατάει εκτός προπονήσεων, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας.

Μάλιστα, η πορεία της υγείας του θα κρίνει και το αν τελικά θα ταξιδέψει για την Ολλανδία μιας και είναι εξαιρετικά αμφίβολο να προλάβει είτε να προπονηθεί είτε να παίξει τουλάχιστον στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι. Κι αυτά με δεδομένο ότι θα πρέπει να μείνει εκτός για 10 με 15 ημέρες.

Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα βρεθεί καθόλου στο Ρότερνταμ, εκτός κι αν η υγεία του παρουσιάσει κάποια θεαματική εξέλιξη.

Προτεινόμενα Άρθρα