Δεύτερη ζημιά στον έναν, δεύτερη… χάρη στον άλλον!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την τελευταία διετία ο ΑΡΗΣ έχει εξελιχθεί στον κακό δαίμονα του Ολυμπιακού.

Πέρυσι ήταν ο Ράφαελ Καμάτσο και το 2-2 στο “Καραϊσκάκης” που στέρησε τον τίτλο από τους “ερυθρόλευκους”. Φέτος τη σκυτάλη πήρε ο Λορέν Μορόν που θα το έκανε ακόμα χειρότερο εάν ευστοχούσε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Για δεύτερη σερί σεζόν οι “κιτρινόμαυροι” βάζουν “φρένο” στις ρεαλιστικές ελπίδες του Ολυμπιακού για τίτλο… Δεν είναι αυτοσκοπός αλλά ακόμη μία απάντηση σε… ορισμένους ότι ο ΑΡΗΣ πάντα παίζει για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Άλλες φορές θα είναι σε κακή μέρα, όπως στα τρία ματς που προηγήθηκαν φέτος και άλλες όπως πρέπει. Δηλαδή όπως χθες.

Την ίδια στιγμή βέβαια υπάρχει ομάδα που βγήκε ευνοημένη από το χθεσινό 1-1. Και δεν μιλάμε για την ΑΕΚ αλλά για τον ΠΑΟΚ που χάρη στον ΑΡΗ παραμένει 3ος και σε μία περίοδο που πλέον κινδυνεύει να βγει 4ος.

Ένα δεύτερο… δώρο του ΑΡΗ στον ΠΑΟΚ, μετά το 3-3 με την ΑΕΚ που του έδωσε την ευκαιρία να τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οπότε πάει και η… καραμέλα ορισμένων ότι ο ΑΡΗΣ παίζει εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Θα “σκάσει βέβαια κάποια στιγμή άλλο “παραμύθι”… Πάλι όμως ο ΑΡΗΣ θα είναι εδώ για να το αποδομήσει όπως ξέρει καλύτερα. Δηλαδή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Προτεινόμενα Άρθρα