Δημοσίευμα μυθιστόρημα με… ανατροπή στην Τσεχία για Νταρίντα!

από AllAboutARIS

Έπεσε στην αντίληψή μας ένα δημοσίευμα στην Τσεχία σχετικό με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα. Για το οποίο οφείλουμε να συγχαρούμε τον συντάκτη του, διότι κατάφερε με την… ροή των γραφόμενων του, να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον και για λίγο να πιστέψουμε ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής τελικά αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το ρεπορτάζ είναι της ιστοσελίδας infotbal και προσέξτε τον τίτλο του που είναι ο εξής: «Έκπληξη! Θα ενισχύσει την Χράντετς Κράλοβε ο Νταρίντα;». Κρατήστε στο μυαλό σας το ερωτηματικό στον τίτλο και πάμε παρακάτω….

Το κείμενο αποτελείται από τρεις παραγράφους. Οι δύο πρώτες αναφέρουν τα εξής:

«Ίσως όχι η Βικτόρια Πλζεν, αλλά παραδόξως η Χράντετς Κράλοβε. Ο πρώην παίκτης της εθνικής Τσεχίας, Βλάντιμιρ Νταρίντα, σκέφτεται να επιλέξει έναν προορισμό έκπληξη στο πρωτάθλημα της Τσεχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του inFOTBAL.cz, η οικογενειακή ζωή τον ελκύει στα ανατολικά της Βοημίας. Σε μικρή απόσταση από το Χράντετς Κράλοβε, χτίζει ένα νέο σπίτι στο οποίο θέλει να εγκατασταθεί. Και η καθημερινή μετακίνηση 200 χιλιομέτρων στο Πίλσεν δεν είναι ακριβώς μια ελκυστική ιδέα».

Πάμε και στην τρίτη παράγραφο που είναι όλο το ζουμί και γίνεται η απόλυτη ανατροπή:

«Πρόσφατα, όμως, μπήκε στο παιχνίδι και ο ελληνικός σύλλογος ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, από όπου πήρε ένα προσοδοφόρο διετές συμβόλαιο. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο Νταρίντα είναι πιο κοντά σε συμφωνία με τους Έλληνες παρά στην επιστροφή στην Τσεχία. Το σίγουρο είναι ότι το συμβόλαιό του με τη Χέρτα Βερολίνου λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν πρόκειται να επεκταθεί».

Προτεινόμενα Άρθρα