Διάθεση, μεράκι, ιδέες και… Μαντσίνι

από Γιάννης Παντελίδης

Μαζί με το AllAboutARIS, γενέθλια έχω κι εγώ. Η ιστοσελίδα κλείνει τα 11, εγώ είμαι ακόμη στο 1. Μου ζητήθηκε να γράψω κάτι. Μπορεί να είμαι «νέος» στο σάιτ, αλλά προφανώς άποψη έχω. Διότι μπορεί η συνεργασία μας είναι μικρή σε διάρκεια μέχρι στιγμής, αλλά αν μη τι άλλο AllAboutARIS παρακολουθούσα και παρακολουθώ κι όχι μόνο δουλειάς.

Τυγχάνει να γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια τους συντελεστές του. Τους πρώτους που είχαν την ιδέα και την υλοποίησαν. Τα παιδιά που είναι τώρα. Άσχετα αν δεν έτυχε ποτέ να συνεργαστούμε στο παρελθόν.

Πώς βλέπω λοιπόν το AllAboutARIS; Πρωτοποριακή πριν από 11 χρόνια η κίνηση της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας με «χρώμα». Όχι οπαδική, αλλά αποτελούμενη από επαγγελματίες, που ασχολούνται πολλά χρόνια με το ρεπορτάζ του ΑΡΗ. Ήταν σημεία των καιρών; Μπορεί. Η ουσία ωστόσο είναι πως το γλυκό έδεσε και δημιουργήθηκε ένα σκηνικό, που κρατάει εδώ και 11 χρόνια. Άρα κάτι κάνει καλά.

Τα νούμερα και οι μετρήσεις δείχνουν ότι ο κόσμος εμπιστεύεται το AllAboutARIS. Μία ακόμη απόδειξη ότι κάνει καλά. Πλέον, εδώ κι ένα χρόνο ζώντας το, περίπου από μέσα, όσο δηλαδή μπορεί να γίνει αυτό, με μία σχεδόν τακτική παρουσία μου μέσω blog, αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο, αλλά και πόσο ωραίο μπορεί να είναι τελικά να κουβαλάς μαζί σου ένα όνομα (ΑΡΗΣ) κι έναν λαό που έχει περάσει πολλά και «διψάει» για ΑΡΗ. Εκείνο που εύχομαι είναι οι συντελεστές του να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση, το ίδιο μεράκι και πολλές περισσότερες ιδέες στο μέλλον για να προσφέρουν στον κόσμο αυτό ακριβώς που χρειάζεται. ΑΡΕΙΑΝΗ ενημέρωση, σωστή, έγκυρη και επαγγελματική.

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Η Μαντσινιάδα βρίσκεται στο προσκήνιο και μάλλον θα μείνει για λίγο ακόμη, μέχρι να αποφασίσει η ΠΑΕ τι θα κάνει. Θα τον πουλήσει ή όχι; Αγωνιστικά θα είναι μεγάλο πλήγμα και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο, που δεν μπορείς να βρεις αντικαταστάτη του. Αν τον χρειάζεσαι βέβαια, γιατί υλικό για να καλυφθεί το κενό έχεις. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί κάποιος από τους υπάρχοντες να «μπει στα παπούτσια» του Αργεντινού. Δεν είναι εύκολο, μιλώντας ίσως για τον πιο χρήσιμο επιθετικά παίκτη της την τελευταία διετία.

Από την άλλη όμως σαν διοίκηση, η ΠΑΕ καλείται να λάβει υπόψη της κι άλλα πράγματα. Τα οικονομικά δεδομένα, την ρευστότητα, τα χρήματα. Πράγματα που απασχολούν μια εταιρεία.

Δυστυχώς, η υπόθεση Μαντσίνι τείνει να εξελιχθεί σε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ Αρειανών. Δεν είναι ωραίο αυτό. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο επιτάσσει να σκέφτεσαι σοβαρά τις πωλήσεις. Ακόμη κι αν πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς σου παίκτες.

ΥΓ: Μην πιστεύετε αυτά που διαβάζετε δεξιά κι αριστερά για συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα στην περίπτωση του Μαντσίνι. Η ΠΑΕ δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Και δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει κιόλας.

Προτεινόμενα Άρθρα