Διέσυρε την Μπαρτσελόνα με τεσσάρα στο «Καμπ Νόου» η Ρεάλ (vid)

από AllAboutARIS

«Βασίλισσα» στο «Καμπ Νόου» η Ρεάλ Μαδρίτης!
Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι διέλυσε με σκορ 4-0 την Μπαρτσελόνα, ανατρέποντας το 1-0 των «μπλαουγκράνα» στον πρώτο ημιτελικό και παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey, όπου θα αντιμετωπίσουν την Οσασούνα στις 6 Μαΐου!
Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία των «μερέγχες» σε τελικό της διοργάνωσης από το 2014, ενώ αυτή ήταν μόλις η δεύτερη επικράτηση της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα σε 5 αναμετρήσεις!
Απίστευτη εμφάνιση του Μπενζεμά, που πέτυχε χατ-τρικ διαλύοντας την άμυνα της ομάδας του Τσάβι. Φοβερός και ο Βινίσιους, με δύο ασίστ και κερδισμένο πέναλτι.
Το ματς
Οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά πολύ δυνατά και απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό , όταν ο Γκάβι έβγαλε παράλληλη μπαλιά στον Ραφίνια που κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Καρβαχάλ. Η Μπαρτσελόνα πατούσε πολύ εύκολα περιοχή και βρήκε νέα ευκαιρία στο 9ο λεπτό, με τον Σέρτζι Ρομπέρτο να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Αλάμπα να διώχνει.
Η πρώτη πραγματικά μεγάλη στιγμή στο ματς ανήκε πάντως στους Μαδριλένους, όταν στο 11’ο Ροντρίγκο έκανε παράλληλο γύρισμα και ο Αραούχο έδιωξε την τελευταία στιγμή πριν ο Βινίσιους σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Ο ρυθμός έπεσε μετά από αυτή τη φάση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν επικίνδυνες στιγμές με Μόντριτς και Καρβαχάλ, οι οποίες όμως δεν κατέληξαν σε κάτι ουσιαστικό.
Ο εκρηκτικός ρυθμός του πρώτου 15λέπτου έδωσε τη θέση του στα συνεχή σκληρά μαρκαρίσματα, με τον καθαρό χρόνο και συνεπώς τις καλές ευκαιρίες να γίνονται πολύ σπάνιες.

Τελικά, λίγο πριν την ανάπαυλα ο Λεβαντόβσκι έχασε μία σπουδαία ευκαιρία, με τους «μερένχες» να ξεχύνονται στην αντεπίθεση. Ο Ροντρίγκο βρήκε τον Βινίσιους, αυτός άνοιξε στον Μπενζεμά, και ο Γάλλος τη γύρισε ξανά στον Βραζιλιάνο που έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Ρεάλ πήρε σκορ πρόκρισης, αφού ο Λούκα Μόντριτς άδειασε δύο παίκτες και βρήκε ελεύθερο στα όρια της περιοχής τον Μπενζεμά, που «εκτέλεσε» τον Τερ Στέγκεν για το 2-0.

Η Μπαρτσελόνα απάντησε άμεσα, χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Μπαλντέ, την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουρτουά, αλλά και δύο ακόμα καλές στιγμές με Αραούχο και Ραφίνια. Παρόλα αυτά, η Ρεάλ ήταν αυτή που βρήκε τρίτο γκολ, όταν ο Αραούχο μάρκαρε άτσαλα τον Βινίσιους που κέρδισε πέναλτι. Ο Μπενζεμά το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους.

Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα ανοίχτηκε πολύ, με τη Ρεάλ να χάνει τεράστιες ευκαιρίες να τελειώσει το ματς με Μπενζεμά στο 76’ και Ασένσιο στο 78’. Τελικά, αυτό έγινε με τον Γάλλο φορ στο 80’, όταν μία ακόμα αντεπίθεση τον έφερε σε τετ-α-τετ με τον Τερ Στέγκεν και αυτός πλάσαρε εντυπωσιακά! Aπό εκεί και πέρα, δεν άλλαξε κάτι στο ματς, με τη Ρεάλ να παίρνει την τεράστια νίκη-πρόκριση!






Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X