Διακοπές ήταν και… πάνε – Αρχίζει η νέα σεζόν!

Διακοπές ήταν… και πάνε! Έπειτα από έναν μήνα ξεκούρασης, ο ΑΡΗΣ μπαίνει ξανά στο γήπεδο και πιάνει δουλειά με φόντο τη νέα σεζόν.

Παίκτες και τεχνικό τιμ θα συγκεντρωθούν το απόγευμα στο Ρύσιο για να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, η οποία θα μοιραστεί ανάμεσα σε Ρύσιο, 3-5 Πηγάδια και Αυστρία.

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει την ομάδα στις 18:00 στο Ρύσιο για τα τεστ κορωνοϊού και στις 19:00 θα μπουν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Ο Έλληνας τεχνικός θα μετρήσει κάποιες σε αυτές τις πρώτες μία-δύο μέρες, οι οποίες σταδιακά θα μειωθούν. και όσο πλησιάζει η στιγμή που η ομάδα θα μεταβεί στο Βέρμιο, πλην των τραυματιών τους οποίους θα διαχειριστεί το ιατρικό τιμ.

Νωρίτερα το πρωί οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά.

Ισπανία – Σουηδία 0-0: Δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από το μηδέν η Ισπανία (highlights)
Προηγούμενο άρθρο Ισπανία – Σουηδία 0-0: Δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από το μηδέν η Ισπανία (highlights)
Επόμενο άρθρο Ο Χαβίτο… ανέλυσε ζωντανά τη “γκέλα” της Ισπανίας (vids)
Ο Χαβίτο… ανέλυσε ζωντανά τη “γκέλα” της Ισπανίας (vids)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News