Διακοπές με το… ακουστικό στο αυτί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν από χθες στον ΑΡΗ -για τους ποδοσφαιριστές τουλάχιστον- και με την επόμενη μέρα να γυρνάει στο μυαλό των περισσότερων.

Σε αυτή τη φάση κανένας δεν μπορεί να προσεγγίσει με σιγουριά το τοπίο γύρω από το ρόστερ της νέας σεζόν, με το CAS να παίζει σημαντικό ρόλο κυρίως στις μεταγραφές αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις ανανεώσεων.

Η κατάσταση αυτή είναι γνωστή και στους ποδοσφαιριστές, μερικούς από τους οποίους ο ΑΡΗΣ θέλει να τους διατηρήσει στο δυναμικό του ακόμα και με δικαίωμα μεταγραφών. Παίκτες όπως ο Κουέστα, Γκάνεα, Δεληζήσης, Ματίγια, Σούντγκρεν.

Άπαντες βρίσκονται σε mood χαλάρωσης, με άλλους να έχουν φύγει ήδη από τη Θεσσαλονίκη και άλλους να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους. Παράλληλα όμως περιμένουν με το ακουστικό στο αυτί τους την αντίδραση του ΑΡΗ τις επόμενες εβδομάδες και ειδικά εκείνοι που δίνουν προτεραιότητα στην ομάδα πριν… ψαχτούν για κάτι άλλο, με ορισμένους να έχουν προτάσεις στα χέρια τους ή απλή ενημέρωση για το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων.

 

Προτεινόμενα Άρθρα