Διακοπή στο ντέρμπι: Οπαδοί της Ατλέτικο πέταξαν αντικείμενα σε παίκτες της Ρεάλ

από AllAboutARIS

Επεισόδια έγιναν στο ντέρμπι της Μαδρίτης! Η Ρεάλ φιλοξένησε την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» και πήρε προβάδισμα στο 64′ με τον Έντερ Μιλιτάο, κάτι το οποίο οδήγησε σε μία ντροπιαστική συμπεριφορά από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων.
Συγκεκριμένα, οι φίλοι της Ατλέτικο που βρίσκονταν στο ματς άρχισαν να πετούν αντικείμενα στους παίκτες της Ρεάλ, κάτι το οποίο συνέχισαν για αρκετά λεπτά να κάνουν επανειλημμένα παρά τις προειδοποιήσεις από τον διαιτητή αλλά και τα μεγάφωνα.

Αποδέκτης των πιο πολλών αντικειμένων ήταν ο Τιμπό Κουρτουά, που λόγω θέσης βρισκόταν ακριβώς μπροστά στην εξέδρα των φιλοξενούμενων.
Τελικά, στο 68ο λεπτό, ο διαιτητής έδωσε εντολή στους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια και σταμάτησε το παιχνίδι για 10 λεπτά, τονίζοντας πως αν δεν σταματήσουν οι οπαδοί της Ατλέτικο να πετούν αντικείμενα, η διακοπή θα γίνει οριστική.
Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα, πολλοί παίκτες της Ατλέτικο, όπως ο Χιμένες, αλλά και ο ίδιος ο Ντιέγκο Σιμεόνε, πήγαν μπροστά στην εξέδρα των «ροχιμπλάνκος» και ζήτησαν από τον κόσμο να ηρεμήσει. Τελικά, μετά από διακοπή περίπου ενός τετάρτου, το ματς ξεκίνησε και παλι.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα