Το… πακέτο του Αραούχο και η επιμονή για Μουνίρ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να ολοκληρώσει τις τελευταίες εβδομάδες το μεγαλύτερο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού, αφήνοντας τις… πινελιές για το τέλος.

Στην ουσία βέβαια δεν μιλάμε για συμπληρωματικές κινήσεις αλλά για πρωτοκλασσάτες επιλογές στις οποίες η ομάδα έχει ρίξει το βάρος για τα αριστερά της άμυνας και την κορυφή της επίθεσης.

Η πιο χαρακτηριστική είναι αυτή του Μουνίρ Ελ Χανταντί στον οποίο οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει focus και έχουν προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις, βλέποντας ωστόσο ότι ο βαθμός δυσκολίας παραμένει πολύ μεγάλος και ο παίκτης δίνει ξεκάθαρη προτεραιότητα στη παραμονή του στην Ισπανική λίγκα.

Ο ΑΡΗΣ έχει δείξει στον Μαροκινό ασσο πόσο τον θέλει και είναι διατεθημένος να περιμένει λίγο ακόμα. Το μεγάλο πλεονέκτημα του 28χρονου είναι η ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή όσο και στα εξτρέμ. Δυο βασικοί λόγοι για τους οποίους ο ΑΡΗΣ επιμένει με την περίπτωση του, δουλεύοντας παράλληλα και εκείνη του Αραούχο.

Ο Αργεντινός δεν είναι στο ίδιο επίπεδο αλλά σίγουρα διαθέτει ποιότητα , εμπειρία και προσωπικότητα που ισορροπούν κάπως την περσινή χρόνια και το ιατρικό ιστορικό του. Μαζί με την γνωσή του πρωταθλήματος, δημιουργείται ένα πακέτο που φαίνεται ότι αρέσει στον ΑΡΗ.

Και με τις δυο περιπτώσεις πάντως ο ΑΡΗΣ δείχνει ότι θέλει να επενδύσει για την δεδομένη κίνηση που θα γίνει στο «9», ανεξάρτητα με το μέλλον του Λορέν Μορόν που παραμένει αβέβαιο.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με έναν από τους δύο και εφόσον δεν μπει κάποια ακόμα περίπτωση επιθετικού στην εξίσωση.

 

Προτεινόμενα Άρθρα