Διεθνής ξεφτίλα: «Ένας τελικός… χωρίς γήπεδο»

από AllAboutARIS

Το ότι ακόμη η ΕΠΟ δεν έχει καταφέρει να βρει έδρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet έφτασε μέχρι και τη Γαλλία, με την L’ Equipe να κάνει ρεζίλι την ομοσπονδία διεθνώς.

«Θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου; Δύο εβδομάδες πριν από τον τελικό και δεν έχει βρεθεί ακόμη γήπεδο για να φιλοξενήσει τη συνάντηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, φοβούμενοι επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει και στο Reuters: «Η ΕΠΟ δεν έχει κατορθώσει να βρει ένα κατάλληλο γήπεδο εντός Ελλάδας, με αποτέλεσμα να προσανατολίζεται στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων σε Κύπρο, Βρετανία και Πολωνία. Η ΕΠΟ δήλωσε ότι έχει καταλήξει σε δύο γήπεδα και η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί στις 12 Μαΐου. Η αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ θεωρείται υψηλού κινδύνου από τις αρχές για πιθανά κρούσματα βίας από τους οπαδούς. Η Κύπρος απέρριψε το αίτημα της ελληνικής ΠΑΕ τον Απρίλιο, επικαλούμενη ανησυχίες για τη δημόσια ασφάλεια, δήλωσε η κυπριακή αστυνομία».

Προτεινόμενα Άρθρα