Διπλή απώλεια για Μακάμπι ενόψει ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Προβλήματα τραυματισμών στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει των αναμετρήσεων με τον ΑΡΗ. Η ισραηλινή ομάδα, μετράει δύο απώλειες για τα ματς με τους Κιτρινόμαυρους, στις 4 και 11 Αυγούστου.

Αρχίζοντας από το πιο… πρόσφατο, στη χθεσινή προπόνηση της Μακάμπι, την τελευταία πριν το αποψινό ματς με τη Ζίρα, τραυματίστηκε ο Παρφέ Γκουϊαγκόν. Πρόκειται 21 Ιβοριανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έπαιξε βασικός στο πρώτο ματς με τους Αζέρους και υπολογιζόταν για την ενδεκάδα και του σημερινού αγώνα.

Η διάγνωση του τραυματισμού του Αφρικανού ποδοσφαιριστή ήταν καταπόνηση στους μυς της βουβωνικής χώρας, μιλάμε για μυϊκό θέμα και σύμφωνα με ενημέρωση από την Μακάμπι θα χάσει και τα δύο ματς με τον ΑΡΗ.

Επίσης, σύμφωνα με τους ισραηλινούς, νοκ άουτ από το πρώτο παιχνίδι με τους Κιτρινόμαυρους, στο Ισραήλ, τέθηκε και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Μακάμπι, ο 35χρονος επιθετικός, Εράν Ζάχαβι. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα, δεν έχει μπει ακόμη με την ομάδα κι έτσι μάλλον δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της 4ης Αυγούστου.

Προτεινόμενα Άρθρα