«Διπλό» για Μπέτις στην έδρα της Σοσιεδάδ

από AllAboutARIS

Με μια σπουδαία νίκη έφυγε από τη χώρα των Βάσκων η Μπέτις, η οποία επικράτησε 2-0 της Σοσιεδάδ χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ανέβηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας!

Αυτή ήταν η έβδομη φετινή νίκη για τους πράσινους της Ανδαλουσίας στη φετινή La Liga, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο διαδοχικές ανεπιτυχείς προσπάθειες, κόντρα σε Κάντιθ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Σοσιεδάδ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού, με τον Φερνάντεθ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με μακρινό σουτ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να καταφέρνουν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα.

Τελικά, η Μπέτις ήταν εκείνη που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 86′, μετά από λάθος πάσα αμυντικού που έκλεψε ο Μορένο και σέρβιρε την ασίστ στον Χουάν Κρουζ, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με όλη τη Σοσιεδάδ να έχει ανέβει μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση, ο Μορένο έτρεξε στην αντεπίθεση μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, «σερβίροντας» το γκολ στον Ιγκλέσιας!

Προτεινόμενα Άρθρα