Διπλό και βήμα πρόκρισης για Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Πλζέν

από AllAboutARIS

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η Σέριφ Τιρασπόλ φιλοξένησε την Βικτόρια Πλιζέν, στον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου για το Champions League, με τους Τσέχους να παίρνουν προβάδισμα για την πρόκριση, με την νίκη τους με 2-1.

Η Σέριφ ήταν αυτή που αρχικά κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από την παρέμβαση του VAR κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Ιμπραχίμ Ακάνμπι, ευστοχώντας για να κάνει το 1-0 για τους Μολδαβούς.

Πέντε λεπτά αργότερα, η Πλζέν ήταν αυτή που κέρδισε πέναλτι μετά από ένα μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Μίλαν Χάβελ στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τομάς Χόρι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Το τελικό 2-1 για τους Τσέχους έκανε ο Πάβελ Μπούτσα στο 55ο λεπτό.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι κόντρα στην Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία, αφού στο 6’ ο Ντίνο Πέριτς άνοιξε το σκορ για τους Κροάτες, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα της βουλγάρικης ομάδας Σέρτζιο Παντ, έβαλε αυτογκόλ σε προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα για το 2-0 της Ντινάμο.

Η μοναδική φορά που η Λουντογκόρετς κατάφερε να αντιδράσει στο πρώτο ημίχρονο, ήταν στο 22’ με τον Μπερνάρντ Τεκπετέι να κάνει εντυπωσιακή κούρσα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ντομινίκ Λιβάκοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ, ωστόσο χωρίς κάποιο αποτέλεσμα με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 2-1 για τους Κροάτες.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X