«Διπλό» στην Αθήνα για… εκτόξευση!

από AllAboutARIS

Ο Άρης ψάχνει κόντρα στην ΑΕΚ και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την πρώτη του νίκη στα play offs της Super League Interwetten, η οποία θα τον βάλει σε τροχιά… τριάδας. Με 0% γκανιότα το κίτρινο ντέρμπι από την Interwetten.gr, μαζί με άλλα τέσσερα παιχνίδια, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά!

Ώρα για την πρώτη νίκη, η οποία όμως θα τον εκτοξεύσει κιόλας! Ο Άρης μετράει δύο ισοπαλίες και μια ήττα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των play offs της Super League Interwetten και θέλει να… σπάσει το ρόδι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με αντίπαλο την τρίτη ΑΕΚ (Κυριακή 10/04, 19:30).

Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν τρίτη και τέταρτη θέση είναι ελάχιστες, αφού η ΑΕΚ απέχει μόλις έναν βαθμό από Παναθηναϊκό και Άρη, στη μάχη για το καπάρωμα των εισιτηρίων του Europa Conference League της επόμενης περιόδου.

Στο (πολύ, πολύ) ελκυστικό 4,20 το «διπλό» της ομάδας του Χερμάν Μπούργος από την Interwetten.gr, η οποία θα προσφέρει το κίτρινο ντέρμπι με 0% γκανιότα, σε συνδυασμό βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν πάντα τα Combo Bets από την Interwetten.gr, όπως ο παρακάτω συνδυασμός, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 12,55: Να νικήσει ο Άρης και, ταυτόχρονα, να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 8,5 κόρνερ συνολικά.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη ετραιρεία που προσφέρει την δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή και περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα υψηλών κερδών.

Εκτός, λοιπόν, από την σπουδαία αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ, η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα την μονομαχία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό (10/04, 19:00), με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στα play offs της Super League Interwetten για να μπουν στην μάχη της τετράδας και τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο», μετά τη νίκη τους επί του ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή (10/04, 18:30), βεβαίως, ξεχωρίζει το σούπερ ντέρμπι κορυφής της αγγλικής Premier League μεταξύ της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι και της δεύτερης Λίβερπουλ, το οποίο επίσης προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί βεβαίως με πάνω από 340 ειδικά στοιχήματα για όλες τις επιλογές.

Η Interwetten.gr, τέλος, προσφέρει με 0% γκανιότα και άλλες δύο αναμετρήσεις: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φράιμπουργκ (10/04, 18:30) και Μπολόνια – Σαμπντόρια (Δευτέρα 11/04, 21:45).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα