«Διπλό» στην Τούμπα για την… εκτόξευση!

από AllAboutARIS

Ο Άρης ψάχνει στην Τούμπα και κόντρα στον ΠΑΟΚ τη νίκη που θα του επιτρέψει να κάνει μια νέα, σπουδαία αρχή στη Super League Interwetten. Με 0% γκανιότα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από την Interwetten.gr.

Η ήττα κρατάει μόλις δέκα λεπτά και η νίκη πέντε. Ο Άρης αφήνει για τα καλά πίσω του ό, τι συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ψάχνει την πρώτη, μεγάλη του νίκη στην φετινή Super League Interwetten, μετά από αυτή επί του Παναθηναϊκού τις πρώτες αγωνιστικές.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 28/11, 19:30) έχει πάντα ένα ξεχωριστό, πολύ μεγάλο κίνητρο και η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κοιτάει ψηλά στην βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος και να διεκδικήσει με αξιώσεις το ευρωπαϊκό εισιτήριο (και φέτος).

Στο (πολύ) ελκυστικό 4,20 η απόδοση του «διπλού» των Κίτρινων στην Τούμπα από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει συνολικά πάνω από 170 ειδικά στοιχήματα, με ξεχωριστά combo bets, κόρνερ, κάρτες και σκόρερ, μεταξύ πολλών άλλων.

Στο (φανταστικό) 41,00 από την Interwetten.gr το συνδυαστικό του να ανοίξει το σκορ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο Άρης να φτάσει στη νίκη και να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ στην αναμέτρηση.

Στο 17,50 το συνδυαστικό να νικήσουν οι Κίτρινοι, να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ και να εκτελεστούν συνολικά πάνω από 9,5 κόρνερ στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας.

Στο 18,00 από την Interwetten.gr να ανοίξει το σκορ ο Μπαντού Εντιαγιέ, στο 5,50 να σκοράρει ο Ντάνιελ Μαντσίνι σε οποιοδήποτε σημείο του 90λεπτου.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X