«Διπλό» στη Τούμπα για… ευρωπαϊκή εκτόξευση!

από AllAboutARIS

Ο Άρης ψάχνει στη Τούμπα και κόντρα στον ΠΑΟΚ τη τρίτη του νίκη στις τέσσερις φετινές μονομαχίες των δύο ομάδων για τη Super League Interwetten, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για έξοδο στο Europa Conference League. Με 0% γκανιότα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από την Interwetten.gr, όπως και άλλοι τρεις αγώνες, οι οποίοι παίζονται και συνδυαστικά!

Νίκη μέσα στην Τούμπα στη κανονική διάρκεια της Super League Interwetten (1-0), ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (0-0), αλλά και νίκη στο γήπεδό του επί του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά στο πλαίσιο των playoffs (1-0).

Ο Άρης είναι αήττητος φέτος κόντρα στον συμπολίτη του και, στο καθοριστικό ντέρμπι της Τούμπας (Τετάρτη 11/05, 18:30) για την όγδοη αγωνιστική των playoffs, θα κυνηγήσει τη τρίτη νίκη στα τέσσερα παιχνίδια, προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες εξόδου στο Europa Conference League της επόμενης περιόδου.

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Στα (πολύ, πολύ ελκυστικά) 4,00 (χωρίς 0% γκανιότα) και 4,30 (με 0% γκανιότα) από την Interwetten.gr το «διπλό» της ομάδας του Χερμάν Μπούργος, η οποία προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες και ψάχνει νίκη «εδώ και τώρα».

H Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε την δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή και περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα υψηλότερων κερδών.

Εκτός, λοιπόν, από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Τετάρτη 11/05, 21:00), τον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ (11/05, 22:00), αλλά και το πολύ κρίσιμο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Τότεναμ και Άρσεναλ (Πέμπτη 12/05, 21:45).

Η Interwetten.gr προσφέρει τη δυνατότητα πονταρίσματος για το ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην τετράδα της Super League Interwetten, με την απόδοση του Άρη στο 1,50, όπως και η ΑΕΚ, με φαβορί αυτή την στιγμή τον Παναθηναϊκό (1,25) και απόλυτο αουτσάιντερ τον ΠΑΣ Γιάννινα (4,000.00).

Το μέλλον της Interwetten είναι εδώ!

Η Interwetten.gr κάνει την διαφορά με τις προσφορές της και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με γνώμονα τα «θέλω» των πελατών της και της αγοράς.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, κάνει το παραπάνω βήμα και, μεταξύ πολλών άλλων, προσφέρει τα εξής:

-Έξτρα αγορές σε όλα τα κορυφαία γεγονότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (400+ ποδόσφαιρο, 150+ μπάσκετ).

-Αγορές με 0% γκανιότα* σε επιλεγμένους αγώνες.

-Combo bets σε επιλεγμένους αγώνες και σε όλους τους ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου (corner, cards/bookings).

-Αγορές scorer σε όλους του ελληνικούς αγώνες.

-Νέες αγορές σε μακροχρόνια στοιχήματα.

-Αγορές παικτών σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.

-Combo bets σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.

-Αγορές παικτών σε όλους τους αγώνες του NBA.

-Προσφορά παιχνιδιών ESports (FIFA).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα