“Διπλό” στο… Χαριλάου!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Φιλοξενούμενος στο… σπίτι του είναι απόψε ο ΑΡΗΣ, για το δεύτερο παιχνίδι με τη Γκόμελ, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Έξι μέρες μετά το εμφαντικό 5-1, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μπροστά τους ένα ματς που περισσότερο αποτελεί τυπική διαδικασία. Ακόμα κι έτσι όμως, οφείλουν να παρουσιάσουν σοβαρή εικόνα απέναντι στους Λευκορώσους (21:00, AllAboutARIS LIVE, Novasports) οκτώ μέρες πριν την δύσκολη αποστολή στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο την Μακάμπι.

Χωρίς Ματέο, Ζερβίνιο αλλά με Εμπακατά

Οι απουσίες δεν λείπουν ούτε αυτή την εβδομάδα για τον Χερμάν Μπούργος. Ο Γκαρσία έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης και ο Ζερβίνιο που κρίνεται ανέτοιμος σε αυτή τη φάση.

Στον αντίποδα, ο Σαλέμ Εμπακατά επέστρεψε στα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού μετά την απουσία του στο πρώτο παιχνίδι με τους Λευκορώσους.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, Diop Gueye, Odubajo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, M’Bakata, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

2ος προκριματικός γύρος Europa Conference League

Γκόμελ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

19:30, Novasports

Διαιτητής: Νικολά Λαφόρζ (Βέλγιο)

Βοηθοί: Λορέν Κονοτέ (Βέλγιο), Ρούμπεν Βινς (Βέλγιο)

4ος: Βέσιλ Ντε Κρέμερ (Βέλγιο)

 

Προτεινόμενα Άρθρα