Δοκιμές και απόφασεις στο “Βικελίδης”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε φάση κορύφωσης μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ για το μεθαυριανό παιχνίδι στις Σέρρες και με τα τελικά πλάνα του Άκη Μάντζιου να αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον .

Η σημερινή πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι και η τελική πρόβα για τον Έλληνα τεχνικό, με απαντήσεις που αναζητούνται σε όλες τις γραμμές.

Ο Φαμπιάνο συνεχίζει να διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στην ενδεκάδα και στο κέντρο της άμυνας, με τον προπονητή να τον βλέπει ακόμα καλύτερα αυτή την εβδομάδα.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πέφτει φυσικά στη μεσαία γραμμή, όπου ο Σιφουέντες διεκδικεί μία θέση μαζί με τον Νταρίντα, εάν ο Μάντζιος δεν στραφεί πάλι στη λύση του Μοντόγια για το “6”.

Ο Τσέχος έχει επανέλθει πλήρως και αισθάνεται αρκετά καλά μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε μέσα στο καλοκαίρι, με τον “Σίφου” επίσης μετά και το χρήσιμο 20λεπτο που πήρε κόντρα στον Ατρόμητο.

Αυτό που μένει να φανεί είναι επίσης εάν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση σε εξτρέμ και φορ, με τον Πιόνε Σίστο να είναι ρυθμιστής εφόσον μέχρι αύριο δείξει ότι μπορεί να σταθεί ως βασικός στις Σέρρες.

Προτεινόμενα Άρθρα