Δοκιμασία και… βαθμοθηρία στο Ηράκλειο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο 2ος γύρος της Super League αρχίζει για τον ΑΡΗ στο Ηράκλειo, όπου στις 17:00 κοντράρεται με τον ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η “έξοδος” στην Κρήτη είναι κομβικής σημασίας για τους “κιτρινόμαυρους” ώστε να μην χάσουν την επαφή με την 6άδα, όσο περιμένουν την εξέλιξη με το -6, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα την απώλεια του ΠΑΣ Γιάννινα και έχοντας την ευκαιρία να ξεπεράσουν την ομάδα του Νιόπλια

Ο ΟΦΗ έχει τη δική του ευκαιρία κόντρα στον ΑΡΗ για να τον αφήσει πίσω του με τέσσερις βαθμούς και έχοντας ένα ματς λιγότερο, διατηρώντας παράλληλα τη θέση του στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

ΑΡΗΣ: Ο Μπερτόγλιο και το ερωτηματικό με Σούντγκρεν

Ο Αργεντινός γλίτωσε τα χειρότερα από το χτύπημα που δέχθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά έστω κι έτσι η κατάστασή του ήταν τέτοια που δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει την ομάδα στο Ηράκλειο.

Ο 31χρονος ήταν το μοναδικό πρόβλημα μέχρι χθες, αφού την τελευταία στιγμή προέκυψε και το θέμα του Σούντγκρεν. Ο Σουηδός έμεινε στη Θεσσαλονίκη για τη γέννηση του παιδιού του και είναι το μεγάλο ερωτηματικό για σήμερα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Ντένις, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μανσίνι, Τζέγκο, Εντιαγέ, Σούντγκρεν, Ματίγια, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος.

ΟΦΗ: Ξεκούραστος και με μόλις μία απουσία
Το πλεονέκτημα των Κρητικών είναι ότι δεν αγωνίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακου, αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι τους με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Νιόπλια έχει περίπου δέκα μέρες να παίξει μπάλα, άρα είναι και πιο ξεκούραστη.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Τσιλιανίδη. Αντιθέτως, στα πλάνα του “μπήκαν” οι Βούρος και Γιαννούλης.
Η αποστολή του ΟΦΗ:  Επασί, Βάτερμαν, Σηφάκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Βούρος, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Τοράλ, Ναμπί, Στάικος, Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Καστάνιος, Γρίβας, Γιάννου.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

14η αγωνιστική Super League

ΟΦΗ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

17:00, Cosmote Sport 1

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου ()

Βοηθοί: ‘Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών), Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας)

4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθός VAR:  Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

Προτεινόμενα Άρθρα