Αιχμές Κούγια για Γ. Σαββίδη: “Οι γονείς του Άλκη μου ζήτησαν να δείξω τη φωτό που ανέβασε” (vid)

Ανοιχτά κατά του Γιώργου Σαββίδη, γιού του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, τάχθηκε ο συνήγορος Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός δικηγόρος προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μαζί με τους γονείς και τους φίλους του Άλκη για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στους δημοσιογράφους ο κ. Κούγιας επέδειξε φωτογραφία με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε μια ξύλινη επιφάνεια.

Αυτή η εικόνα είχε αναρτηθεί από τον Γιώργο Σαββίδη, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα Άρη-ΠΑΟΚ, με τον Αλέξη Κούγια να δηλώνει ότι εξουσιοδοτήθηκε  από τους εντολείς του, χωρίς καμία διάθεση εκδίκησης, να φτάσει η υπόθεση όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι γονείς του θύματος του ζήτησαν να δημοσιοποιήσει αυτή τη φωτογραφία. Δήλωσε ότι «είναι ατυχέστατο και πρέπει να τελειώνει», χωρίς να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.

Πηγή: grtimes.gr

Στα δικαστήρια οι γονείς και οι δύο φίλοι του Άλκη (vid)
Προηγούμενο άρθρο Στα δικαστήρια οι γονείς και οι δύο φίλοι του Άλκη (vid)
Επόμενο άρθρο Super 3 για τα θύματα της Θύρας 7: “Aθάνατοι” (pic)
Super 3 για τα θύματα της Θύρας 7: “Aθάνατοι” (pic)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News