Δραματικές στιγμές σε ερασιτεχνικό της Τουρκίας: Τερματοφύλακας σε κώμα μετά από τραυματισμό σοκ

από AllAboutARIS

Μία φρικτή είδηση έρχεται από την Τουρκία, καθώς ένας τερματοφύλακας ερασιτεχνικής ομάδας του γειτονικού πρωταθλήματος νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όλα συνέβησαν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στον αγώνα Καϊμουμασπόρ-Ακίσπορ, όταν ο γκολκίπερ Αϊκούτ Ντεμιρντελέν και ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας πήγαν να διεκδικήσουν την μπάλα στον αέρα και συγκρούστηκαν τα κεφάλια τους!

Ο τερματοφύλακας έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως σήμανε συναγερμός, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να φωνάζουν έντρομοι για άμεση βοήθεια των γιατρών.

Τα νέα από το νοσοκομείο ήταν ιδιαίτερα άσχημα, καθώς διαπιστώθηκε πως Ντεμιρντελέν έχει δύο ρωγμές στο κρανίο του και έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να είναι σε κώμα τις τελευταίες μέρες σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Echomar της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η πίεση στο κεφάλι του Αϊκούτ Ντεμιρντελέν έχει μειωθεί, αλλά παραμένει σε τεχνητό κώμα, λαμβάνοντας την απαραίτητη θεραπεία από τους γιατρούς.

Παράλληλα, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου έξω από το νοσοκομείο, θέλοντας να εκφράσει την στήριξή του στον παίκτη και να του στείλει τη θετική του ενέργεια σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει.

KNOCKOUT ROUND: Goalie In Coma After Cracking Skull In Clash Of Heads from News X on Vimeo.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X