“Δυσκολίες για την αποχώρηση των Γκαρσία και Καισέδο λόγω συμβολαίων…”

Το προηγούμενο διάστημα το όνομα του Ματέο Γκαρσία γράφτηκε στο Μεξικό όσον αφορά την… πιθανή έξοδο από την Άτλας. Τα δεδομένα δεν φαίνεται πως έχουν αλλάξει καθώς σύμφωνα με ΜΜΕ της συγκεκριμένης χώρας ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ δεν υπολογίζεται για την νέα σεζόν, και που ισχύει και για τον Τζόρντι Καισέδο, ωστόσο υπάρχουν “αγκάθια” για να βρεθεί η φόρμουλα της λύσης των συμβολαίων.

Τα τελευταία 24ώρα στο Μεξικό αναφέρθηκαν εκ νέου στις δύο παίκτες, τονίζοντας πως η “κατάσταση στα συμβόλαια τους, δημιουργεί δυσκολίες σχετικά με την αποχώρηση τους από την ομάδα”. Επισημάνθηκε, επίσης, ότι ο προπονητής της Άτλας δεν τους έχει στα πλάνα του για την νέα σεζόν, αλλά θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποχωρήσουν από τον σύλλογο του Μεξικού.

Επίσημα αποτελέσματα (46%): Συνεχίζεται η μάχη στην ουρά (pic)
Προηγούμενο άρθρο Επίσημα αποτελέσματα (46%): Συνεχίζεται η μάχη στην ουρά (pic)
Επόμενο άρθρο Βόρεια Ελλάδα (50%): Πρώτη η Νέα Δημοκρατία, δεύτερη η Ελληνική Λύση
Βόρεια Ελλάδα (50%): Πρώτη η Νέα Δημοκρατία, δεύτερη η Ελληνική Λύση

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News